Ljuvliga torsdag 8 november

Vaknade kl 09.00 av telefonen, en kompis om att jobbet i november som var inplanerat blev ej av. Synd. Lite svag huvudvärk så låg kvar en stund. Lyssnade på 24 direkt,det var någon som heter Emma Hamberg eller något sånt, författare. Riktigt bra var hon. Tvättade håret och gjorde mig iordning. Idag var den stora dagen eftersom jag skulle gå med rehabkonsulten på en intervju till Saturnus Konferenscenter kl 14.30. Han killen stämde träff med mig kl 14. Lite sen var jag. Han satt och väntade på en bänk. Sken upp när han såg mig.
Vi gick i sakta mak till platsen och pratade om ditten och datten. Innan vi gick in sa rehabkonsulten, chefen här kör med raka rör antingen gillar hon en eller inte och det märks på en gång. Vi gick in och gick fram och hälsade. Vi satte oss ner och hon verkade vara en varm person och mån om sin personal och hoppade själv in där det behövdes. Tyckte hon påminde om Arja S. Hon pratade och frågade... Jag tyckte när hon beskrev arbetsuppgifterna att det lät jättebra, sånt som jag har jobbat med och hon tyckte jag hade bra erfarenhet av den branschen. Vi skulle få äta frukost, ha fruktstund 10.30 och äta lunch 13.30. Kläder fick jag ta egna, svarta byxor och svart skjorta. Förkläde skulle jag få där. Efter några minuter sa hon - när kan du börja, på måndag svarade jag.
Konsulten och jag gick tillsammans därifrån, han tog i hand och sa - hon gillade dig direkt. Snyggt jobbat!
Jag dansade fram och var så sprudlande glad! Tänk nu slipper jag gå dit till detta fängelse som jag har känt att det har varit under flera veckor... Puh nu får jag äntligen börja må bra och få lite värde igen. Ledsamt bara att jag kommer ifrån gruppen, men jag hoppas att vi ska hålla kontakten.

RSS 2.0