2008-08-21

Andra åker utomlands........Jag åker gärna en tur genom Sverige och denna gång gick resan till Göteborg.
På bussen dit råkade jag ut för en kille, en resenär som praktiskt taget hängde på mig, andades på mig. Ja killen hade festat runt. Måttet var rågat när han sträckte ut sig över båda platserna då kunde jag inte vara tyst utan sa - ursäkta men vi sitter två här....det blev bättre. Det var mycket svårt att sova men när fler gick av och det blev mera platser lediga skynda jag mig att byta plats.

Lite sena men kom fram 05.55 ca. Duggregn. Gick och gick till hotellet vi stämt träff på. Det var ett sovande, skräpigt Göteborg jag fick se under den promenaden. Precis när jag kom fram möttes jag av kompisen med son. Vi fick lite snabbt äta en gudomlig frukost mycket vackert upplagd, och vi var bland dom första för vi skulle med tåget som skulle ta oss till Falkenberg. Buss vidare till slutmålet Ullared. Kul att i lugn och ro gå runt och det blev lite inhandlat. Det var så trevligt att jag och kompisen har bestämt oss för att åka till våren och bo i Varberg på Vandrarhem samt ha lite mera pengar med oss. Allting gick smidigt tillbaka till Göteborg. Vi avslutade med en fantastiskt god indisk middag.
Sen tåget hem till Sthlm.

Sommaren har varit bra. Vi har åkt båt i Skärgå´rn, en kryssning till Mariehamn. Varit ute på Kulturfestival. Varit till Dalhalla, Rättvik för sjunde gången nästan ett måste varje sommar.

RSS 2.0