Ett vykort i form av ett hjärta damp ner i brevlådan.... 12 februari

Helt slut var jag när vaknade den här morgonen. Men ändå ställt mobilen på samma tid och uppe och sätter mig och jobbar framför datorn.
Telefonsamtal. Kompis varit på kryssning. Handlat två små miniflaskor Xanté och lite choklad. En annan har ju så lite att röra sig med.
Fick också en glad överraskning denna dag, ett vykort i form av ett hjärta damp ner i brevlådan från min nya syster kombinerat med tidig hälsning på födelsdagen. Blev rörd, något som jag alltid blir om får någonting eller om det står vackert skrivet.
En slant sattes in från norr, den får jag låna. Lite lilla julafton. Lite senare beger jag mig ut och handlar.....Trevligt. Kanske känns det lite bättre.
Äta lite av den där woken jag tillagade igår. 
Inte så mycket mail och inte något jobb direkt att söka idag. Får inte ge upp utan måste fortsätta leta och hoppas hoppas att vår tur ska komma detta år, vi som har så lite jobb......
  


11 februari 2008

Ja nu så äntligen någon som lyssnat på mig....Fått en bra coach på ABF- huset, Sveavägen. Sitter hemma och jobbar och söker och söker med ljus och lykta efter något mera jobb. Städar igen efter 2,5 månad, sommarvicket. Även om det tar mycket på kroppen så är det guld värt att ha detta extraarbete.
Haft tur för bara efter förra veckans jobbletande, hörde flera av sig på mail. En tack för visat intresse, några tack för din ansökan. Sen också: tyvärr ej nu men efter påsk kan vi behöva någon mer extra konferensvärdinna, så är du intresserad att jobba extra så hör av dig. Vilket jag redan svarat på att klart jag är intresserad av det också.

Den här dagen har det väl inte kommit in så mycket jobb att söka så nu väntar jag på svar på dom jag har sökt.
Hemma en tyst tom värld, så får se om napp snart. Är orolig för mitt bidrag som jag än så länge är beroende av ska krångla för då blir det svårt att klara sig överhuvudtaget.

Det är svårt när man kan bara äta en gång om dagen.
Idag dock wokat lax, bulgur, majs och druckit citronvatten till. Man får göra överlevnadsfunderingar varje dag och då går det inte riktigt slappna av...

Hittat ämnen att blogga om så får se om jag får lite inspiration att skriva om det idag. Så många hemsidor nu, så förutom bloggen: mail,msn,facebook, stayfriends och myspace. Det är himla kul och särskilt att få ett svar på något man skriver om eller ett spontant meddelande.

RSS 2.0