11 februari 2008

Ja nu så äntligen någon som lyssnat på mig....Fått en bra coach på ABF- huset, Sveavägen. Sitter hemma och jobbar och söker och söker med ljus och lykta efter något mera jobb. Städar igen efter 2,5 månad, sommarvicket. Även om det tar mycket på kroppen så är det guld värt att ha detta extraarbete.
Haft tur för bara efter förra veckans jobbletande, hörde flera av sig på mail. En tack för visat intresse, några tack för din ansökan. Sen också: tyvärr ej nu men efter påsk kan vi behöva någon mer extra konferensvärdinna, så är du intresserad att jobba extra så hör av dig. Vilket jag redan svarat på att klart jag är intresserad av det också.

Den här dagen har det väl inte kommit in så mycket jobb att söka så nu väntar jag på svar på dom jag har sökt.
Hemma en tyst tom värld, så får se om napp snart. Är orolig för mitt bidrag som jag än så länge är beroende av ska krångla för då blir det svårt att klara sig överhuvudtaget.

Det är svårt när man kan bara äta en gång om dagen.
Idag dock wokat lax, bulgur, majs och druckit citronvatten till. Man får göra överlevnadsfunderingar varje dag och då går det inte riktigt slappna av...

Hittat ämnen att blogga om så får se om jag får lite inspiration att skriva om det idag. Så många hemsidor nu, så förutom bloggen: mail,msn,facebook, stayfriends och myspace. Det är himla kul och särskilt att få ett svar på något man skriver om eller ett spontant meddelande.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Visst är AF bara för jobbigsa ibland?
Bra att du fått nån som lyssnat.

2008-02-18 @ 13:06:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0